0614907033

Neem contact op

08:00 - 17:00

Maandag tot vrijdag

Bekijk wat ik voor jou kan betekenen realiseren verwezelijken

Bekijk wat ik voor jou kan doen. Alle producten zijn op maat gemaakt!

Professionele website laten maken

Bij algradesign staat doelgericht en professioneel ontwerp in de schijnwerpers. Vaak hoor je mensen wel zeggen dat je website een visitekaartje is voor potentiele nieuwe klanten. Dit is ook echt waar, de klant ziet doormiddel van je website waar jij goed in bent en wat je uitstraalt. Daarom is het van belang om een goede en professionele website te laten maken. Ook is de website content SEO gericht opgebouwd zodat je beter gevonden wordt in google.

Wil je graag een op maat gemaakte website die future proof is? Kom dan met me in contact door hieronder op de gele knop te drukken!

Responsive website maken

Eigen webshop met WordPress en Woocommerce

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een webshop te beginnen. Als klant heb je dan vaak twee keuzes die vallen binnen het budget van een startende ondernemer. Een Woocommerce webshop met WordPress of een Shopify webshop.

Een shopify webshop raad ik voor iedereen af omdat dit zeer gelimiteerd is in wat je kan maken. Een woocommerce webshop is daarentegen snel, kan op maat gemaakt worden en is makkelijk te bedienen door middel van wordpress!

Een op maat gemaakte webshop de lucht in knallen? Vraag dan een offerte aan!

Responsive website maken

Websites met boekingsysteem

Ben je op zoek naar een website met verhuur mogelijkheden of wil je een boekingsysteem voor hotelkamers of recreatiewoningen? Dan zijn de maatwerk oplossingen van mij ideaal voor jouw project. 

Doordat ik gebruik maak van geavanceerde software kan ik voor elk project een passende website bouwen met alle functionaliteiten die nodig zijn zoals een boekingsysteem voor verhuur, auto/occasion verkoop systemen en nog veel meer.

Benieuwd naar wat ik allemaal voor je kan realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Huisstijl ontwerpen en identiteit creëren

Heb je nog geen logo of kleurenpallet om jouw merk een eigen identiteit te geven? Laat hem dan bij algradesign ontwerpen! Er wordt gekeken naar jouw specifieke product, stijl en uitstraling en in samenspraak met jou wordt je eigen logo, briefpapier en stylesheet ontworpen. En het is ook nog eens goedkoop want je kan je huisstijl al laten ontwerpen vanaf  € 299,-.

Als je ook je website bij algradesign laat ontwerpen wordt je nieuwe huisstijl natuurlijk direct toegepast op het ontwerp!

Chat openen
Je kan me altijd bereiken op Whatsapp!