0614907033

Neem contact op

08:00 - 17:00

Maandag tot vrijdag

Beschrijf je opdracht en kom met me in contact!

Vul dit formulier in en beschrijf je opdracht zo goed mogelijk. Leg uit wat je behoeften en wensen zijn en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met de beste prijs!

Vul hier het offerteformulier in

Veelgestelde vragen

Door het offerteformulier krijg ik inzicht in jouw project. Zo kan ik afwegen welke tools ik nodig heb om je product te gaan realiseren. Met die informatie kan ik de beste prijs voor je berekenen!

Je krijgt binnen 24 uur een offerte van mij. Zo kan je snel overwegen of mijn diensten aansluiten bij jouw behoeften!

Over het algemeen duurt het hele proces van schetsen tot eindproduct ongeveer 2 tot 4 weken. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de wensen die jij als klant hebt.

Webshop’s zijn complexe websites waarbij site structuur en conversie belangerijke aspecten zijn. Hierdoor zal een webshop langer duren dan een website. Een webshop klaarstomen duurt afhankelijk van de complexiteit ongeveer 3 tot 8 weken.

Een huisstijl is over het algemeen binnen 2 weken af. 

Jammer dat we niet tot een overeenkomst zijn gekomen, maar dat is geen enkel probleem. Mijn offertes zijn gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Je kan dus gewoon andere ontwerpstudio’s met elkaar vergelijken!

Chat openen
Je kan me altijd bereiken op Whatsapp!