0614907033

Neem contact op

08:00 - 17:00

Maandag tot vrijdag

Prijzen voor een professionele website webshop huisstijl

Een website, webshop of huisstijl laten ontwerpen en benieuwd naar wat je voor prijs kan verwachten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website lopen vaak uiteen. Bij de ene webdesigner kan je een website laten maken voor € 300,- en bij de andere voor € 3000,- . Hoe wordt deze prijs bepaald en waarom zit er een groot verschil tussen die prijzen. Het is altijd verstandig om eerst te bepalen wat je wilt bereiken met je website en welke functionaliteiten je er op wilt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een webshop. Als je wilt besparen op het laten maken van een website kan je het beste een plan opstellen. Zo is de ontwerper minder lang bezig met het bepalen wat jij mogelijk wel of niet wilt hebben op je website of webshop. 

Weet je hoe je ook kan besparen op de kosten van een website laten maken? Door bij mij een offerte aan te vragen! Ik geef je altijd de beste prijs voor jouw project en ik stem met jou af wat jij allemaal nodig hebt!

Hoe worden de kosten voor een website bouwen bepaald?

De kosten van een website bouwen worden bepaal door een aantal factoren. Deze factoren zijn: complexiteit, functionaliteit, SEO en design. Wil je een website laten bouwen met twee pagina’s en is het doel van de website informeren of tekst laten zien. Dan ben je al snel heel goedkoop uit.

Wil je een website laten bouwen met een heel boekingssysteem om bijvoorbeeld motorboten te verhuren of wil je een website laten bouwen waarbij je kamers kan boeken voor een hotelkamer? Dan ben je al snel meerdere duizenden euro’s kwijt.

Waardoor heb je een prijsverschil in websites?

Dit komt doordat het creëren van een systeem dat makkelijk te gebruiken is door jou als klant veel tijd en moeite kost. Ook moet ik aan je vertellen hoe het programma werkt en hoe je makkelijk je bootjes of hotelkamers op je website kan zetten. Daarnaast moet er een filtersysteem komen waarbij de gebruiker kan filteren wat zijn wensen zijn. Al met al een groot project en daarom dus de hogere kosten.

Wil je een boekingssysteem op je website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij me aan en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met alle mogelijkheden en functionaliteiten die ik jou kan bieden!

Een op maat gemaakte website laten maken?

Vraag dan een offerte aan, dan kom ik binnen 24 uur terug met een geweldig aanbod!

Prijsfactoren website laten maken

Om een prijs vast te stellen moet je ook kijken naar de complexiteit en grootte van de klus. Ik zal een aantal voorbeelden noemen van taken die komen kijken bij het maken van een website.

CMS keuze

Een CMS in het content management systeem achter je website. Dit systeem regelt alle afbeeldingen, tekst, thema’ ,website builder en code. Ik werk met het CMS WordPress omdat dit gebruiksvriendelijk is voor veel mensen. Er zijn op het internet duizenden filmpjes over hoe je een WordPress website moet bedienen.

Hoeveelheid pagina’s

Een website met meer pagina’s zal meer tijd innemen. Elke webpagina wordt ingevuld met andere content dus zal dit meer tijd in beslag nemen. De kosten voor je WordPress website zullen dus hoger worden naarmate je meer pagina’s wilt hebben.

Template of maatwerk

Je zal het vast zijn tegengekomen, een WordPress website voor maar € 299,-. Dat lijkt een enorm goede deal zou je zeggen. Helaas zal ik je uit je sprookje moeten ontwaken. Hoewel deze WordPress websites weldegelijk werken en in sommige gevallen aan de klant hun wensen zal voldoen, is deze website alles behalve speciaal voor jou ontworpen. Ze maken deze WordPress websites met een template. Dit is een vooraf opgesteld ontwerp wat je kan kopen en dit ontwerp wordt later ingevuld met jouw naam en logo. Kopieer en plakwerk wordt dit ook wel eens genoemd.

Ik maak al mijn websites volledig op maat en dus zal ik echt tijd besteden om samen met jou een mooi design te ontwerpen. Een design dat helemaal bij jouw merk, imago of uitstraling past. Je kan dus wel raden dat het maken van een website op maat veel tijd en dus meer geld kost. In ruil daarvoor krijg je een eigen product waar je trots op mag zijn!

Een schatting van de kosten voor het bouwen van een website

Simpele wordpress website (€ 100- € 500)

De ontwerper koopt een thema en propt jouw content in een bestaand ontwerp. Hatseflats en het is klaar. Je website staat nu live met een thema die gebruikt wordt door meer dan 1000 mensen. Je website is niet uniek.

Professionele WordPress website (€ 650 – € 2.500)

Je hebt een wordpress website volledig afgesteld op jouw behoeften en wensen. Er is een eigen ontwerp opgesteld. Je hebt nu een unieke website die helemaal future proof is door de laatste technologische software op het gebied van webdesign.

Je op maat gemaakte website door mij laten maken? Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen!

Simpele webshop (€ 550 – € 1.100)

Je krijgt een webshop waarbij je producten kan toevoegen maar je hebt geen invloed op het ontwerp of de conversie naar je producten. Het werkt maar alles is gelimiteerd.

Professionele webshop (€ 1.300 – € 4.000)

Je webshop is van landingspagina’s tot productpagina’s helemaal zelf ontworpen. De webshop gebruikt een wireframe aan links en de conversie is meegenomen in het ontwerp. Verkoop meer producten met een ontwerp dat activeert!

Je op maat gemaakte webshop door mij laten maken? Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen!

Boekingswebsite (€ 1.000 – € 3.000)

Een website met een boekingssysteem waarbij ik het voor je mogelijk maak om boekingen en reserveringen te maken. Je eigen bootverhuur of misschien wil je wel vakantiehuizen verhuren! 

Je op maat gemaakte boekingswebsite door mij laten maken? Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen!
Chat openen
Je kan me altijd bereiken op Whatsapp!