Wat is SEO?

Recente artikelen

Wat is SEO?

Een van de belangrijkere aspecten van webdesign is hoe je de teksten schrijft die op je website komen te staan. Deze aspecten vallen onder de SEO en Marketing van je website. Dan hoor ik je denken : dit is allemaal vakjargon, dit begrijp ik allemaal niet. Ik zal het je uitleggen.

Google zet niet zomaar je website in zijn zoekmachine. Google wil namelijk dat de gebruikers van hun platform zo goed mogelijk bedienen. Dit houd in dat google de websites die het beste informatie verschaffen aan een gebruiker, hoger in de zoeklijsten zullen neerzetten. Heb je een website over hondenspeeltjes? Dan wil google dat je zo veel mogelijk informatie over hoedenspeeltjes op je website vertoont.

Wil je dat ik een website voor je maak die SEO geoptimaliseerd is?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en dan zorg ik er voor dat je zo hoog mogelijk in google komt te staan!

Hoe leest google mijn SEO website?

Google leest elke website die je handmatig indient in de zogenaamde Google Search Index. Door dit te doen kan google de content op je website lezen om zo te bepalen of je website voldoet aan de vereiste informatie. Dit doet google doormiddel van crawl bots. Een soort robot die je hele site gaat doorlezen. Hij kijkt naar tekst maar ook naar plaatjes. Als de crawl bot klaar is laat hij aan google weten of jouw site goed genoeg is om hoog in de ranglijsten te komen. 

Vraag een gratis offerte aan!

Een op maat gemaakte website of webshop laten maken door Algradesign? Vul hier het vrijblijvende offerteformulier in.

Hoe weet google nou welke informatie belangrijk is?

Dat heeft te maken met de zoekterm van een gebruiker. Zoekt de gebruiker van jouw hondenspeeltjes website op google de termen : hondenspeeltjes met geluiden. Dan is het van belang om een artikel op je website te hebben die laat zien dat jouw website artikelen bevat zoals hondenspeeltjes met geluiden. Welke termen belangrijk voor je website zijn kan ik aan de hand van onderzoek samenstellen. Ik werk met state of the art SEO onderzoek tools zodat ik precies kan zien waar mensen op google naar zoeken. Zo kan ik bijvoorbeeld bekijken of er überhaupt mensen zoeken naar hondenspeeltjes met geluiden of dat de mensen vooral zoeken op de termen hondenspeeltjes zonder plastic.

Waarom is SEO belangrijk voor een website?

Dit is belangrijk omdat je hier mee organische bezoekers op je website kan krijgen. Dit zijn dus bezoekers die je website hebben gevonden via google. Deze bezoekers kunnen uiteindelijk nieuwe klanten worden. En het grootste voordeel van organische bezoekers is dat je er niks voor hoeft te betalen aan google. Gratis potentiele nieuwe klanten dus!

Hoelang duurt het voordat ik organische bezoekers krijg op mijn website?

Het is belangrijk om te weten dat dit niet spontaan de eerste dag gebeurt. Het hele SEO proces kan wel een aantal maanden duren voordat het echt zijn vruchten gaat afwerpen. Wat je wel kan zien is dat de bezoekersaantallen in de loop van de maanden steeds beter gaat worden. Je ziet dus een geleidelijke stijging in het aantal bezoekers. Het kan dus best zijn dat er in de eerste 2 maanden maar 10 organische bezoekers je website bekijken maar dat het aantal organische bezoekers in de 4e maand al 100 kan zijn!

 

Moet ik ook extra betalen voor een SEO website?

Gelukkig hoef jij je over alle SEO optimalisaties geen zorgen om te maken, ik lever deze SEO dienst altijd standaard bij mijn websites tegen geen meerprijs. Omdat ook ik graag wil dat jij nieuwe klanten of bezoekers kan werven met je stralende nieuwe website. Ook kan jij inzien hoeveel mensen je website hebben bezocht. Je eerste nieuwe klanten of bezoekers zien op je eigen website is echt spannend en gaaf!

Waarom kiezen voor algradesign?

We hebben ons bewezen bij al onze klanten!

Met uitstekende reviews, geweldige prijs/kwaliteit verhoudingen en oneindig veel mogelijkheden durven wij te zeggen dat we een echt full service internet bureau zijn..

Vraag een gratis offerte aan!

Zoek naar artikelen & meer

Vraag hier je website op maat offerte aan

Vraag hier je basic website offerte aan

Laat marketing maar over aan algradesign

Laat het grafisch vormgeven maar over aan algradesign!

Waarbij kan algradesign jou helpen?

× App ons!