Maatwerk webshop

Webshop ontwikkeling op WordPress

Bij Algradesign zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webshops. Doormiddel van WooCommerce en Elementor maken we razendsnelle en hypermoderne webshops met alle functies die je maar nodig hebt.

Onze webshops zijn gemaakt voor de toekomst en zijn uiterst schaalbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken!

webshop ontwikkeling
Converterend design

Productpagina’s ingericht op maximale conversie.

Maakt een business

Laat klanten terug komen door professionele branding.

Focus op marketing & omzet

Webshop ingericht op marketing & groei.

Webshop ontwikkeling: hoe gaat dat?

Bij Algradesign kijken we allereerst naar de wensen van de klant. Het is vanzelfsprekend dat de klant producten wil verkopen doormiddel van een maatwerk webshop en dat hier een betaalsysteem achter zit. Maar de echte vraag is: hoe verkoop je die producten? 

Wij weten als geen ander dat het ontwerp van je maatwerk webshop uiterst belangrijk is voor de conversie. Samen met jou zorgen we er dan ook voor dat je website perfect is ingericht voor je klanten.

We beginnen met het opstellen van je wensen, daarmee zoeken we de passende functies. Dan kijken we naar je stijl en identiteit, en maken we een prototype. Dit prototype stellen we af op je feedback om hem vervolgens werkend te maken.

webshop-ontwikkellen

WordPress webshop

We kiezen er bij Algradesign voor om een WordPress webshop voor je te maken. Dit komt omdat er op het WordPress platform veel software beschikbaar is waarmee je de webshop kan uitbreiden. Ook bied het platform veel mogelijkheden als het gaat om maatwerk ontwerp, snelheid en optimalisatie van je webshop en natuurlijk de veiligheid.

We maken gebruik van de webshop module WooCommerce. Deze module biedt veel functies en mogelijkheden voor elke webshop. Of je nou een bestelmodule wil hebben voor je restaurant of als je kleding wilt verkopen. Kies uit maten, kleuren, extra’s en nog veel meer.

wordpress webshop
wat is woocommerce

Wat is WooCommerce? 

WooCommerce is een webshop plugin voor het platform WordPress. Vroeger was WooCommerce een kleine plugin met een gelimiteerd aantal functies. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een mega platform die kan concurreren met de grote spelers als Magento en Shopify.

WooCommerce biedt veel meer mogelijkheden dan Magento en Shopify. Zo hoef je niet te betalen voor het aantal producten dat je verkoopt, is het razendsnel en biedt het voor elke ondernemer passende extra toevoegingen in de vorm van plugins. Zelfs grote bedrijven kiezen nu eerder voor WooCommerce dan voor Magento of Shopify.

Stappenplan

Hoe gaat Algradesign te werk?

De design cycle die we met elke klant doorlopen om zo de beste websites te kunnen ontwerpen.

stap1-webdesign
Ideeën genereren

We kijken samen naar wat je wilt bereiken met je website of webshop. Wij gaan dan aan de slag om de beste ideeën te vinden voor het maken van je website of webshop.

stap2-webdesign
Identiteit koppelen

Wil je een strakke website of een wat vlottere website? Samen gaan we kijken naar welke stijl het beste bij jouw concept past. Straal jouw identiteit uit zoals jij wilt.

stap3-webdesign
Prototype maken

Wij gaan aan de slag met alle concepten en nemen je mee in het ontwerpproces. We zetten verschillende prototypes op zodat jij ons in de juiste richting kan sturen.

stap4-webdesign
Bouwen maar!

Het gekozen prototype wordt omgezet in je eigen website, webshop of huisstijl.

Webshop integreren in bestaande website

Heb je al een website en wil je van die website graag een webshop maken? Dat kan in bepaalde gevallen heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te hebben is een website op het WordPress platfrom. 

Beschik je over alle benodigde gegevens? Dan helpt Algradesign je graag bij het integreren van een webshop module in je bestaande website.

Let wel op! We kunnen niet je webshop op maat maken als je niet over de juiste software beschikt. We kunnen dit tegen een vergoeding wel voor je overzetten. Het voordeel hier van is dat je webshop op maat gemaakt kan worden en veel sneller wordt.

webshop module

Woocommerce webshop voorbeeld

Om een beeld te krijgen bij wat we voor maatwerk webshop voor jou kunnen maken hebben we een demo gemaakt van een bestaande WooCommerce webshop.

Deze webshop is interactief en biedt een weergave in wat er allemaal mogelijk is. Zo kan je zien wat verschillende soorten menu’s kunnen doen voor je uitstraling en laat het verschillende opties zien bij productpagina’s.

Wil je nou ook een maatwerk webshop? Laat hem dan realiseren door Algradesign door op de onderstaande knop te drukken!.

Webshop vullen

Algradesign zorgt er voor dat de eerste producten direct worden toegevoegd aan WooCommerce. Zo kan je direct van start met verkopen. Natuurlijk wil je daarna zelf producten toevoegen.

We geven je een speciale cursus om te leren hoe je WordPress en WooCommerce gebruikt. Zo kan je zorgeloos, zonder de hulp van Algradesign, producten toevoegen wanneer jij maar wilt.

webshop vullen

Meer weten?

In onze kennisbank vind je meer informatie

Kom doormiddel van de onderstaande artikelen meer te weten over de bouw van een webshop!

Wat is WooCommerce?

Krijg een uitgebreide uitleg over wat WooCommerce is en wat voor functies het biedt.

SEO/SEA & SMM

Sneller gevonden worden op Google en bereik je klanten sneller door SMM. Meer klanten & meer omzet.

Branding

Je product krijgt een unieke uitstraling. Volledig op jouw wensen afgestemd & ontworpen.