0614907033

Neem contact op

08:00 - 17:00

Maandag tot vrijdag

WordPress website laten maken friesland

WordPress website laten maken Friesland?

Ben je van plan een eigen bedrijf te starten of heb je een website nodig om je online identiteit te vertegenwoordigen? Dan ben je aan het juiste adres! Algradesign heeft meerdere klanten voor websites in Friesland die voorzien zijn van professionele websites of webshops.

Wil je besparen op de kosten van een professionele website of webshop? Door bij mij een offerte aan te vragen kom je met me in contact! Dan geef ik je altijd de beste prijs voor jouw project en ik stem met jou af wat jij allemaal nodig hebt!

Website laten maken door Algradesign

Algradesign is het enige ontwerpbureau in Friesland die alle soorten en maten websites kan opleveren tegen een lage prijs. Of het nou gaat om complexe websites of webshops het kan allemaal voor een laag tarief.

Algradesign is gespecialiseerd in conversiegericht ontwerp, dynamische boekingssystemen voor verhuur websites en complexe webshops die honderden producten kunnen aanbieden! Dat alles in combinatie met een uitstekende optimalisatie voor google om snel te klimmen in zoekresultaten! Gebruik maken van die lage tarieven? Vraag gratis en vrijblijven een offerte aan!

Een website laten maken in Friesland?

Vraag dan een offerte aan, dan kom ik binnen 24 uur terug met een geweldig aanbod!

Wat Algradesign jou kan bieden

Op maat gemaakte websites die volledig door Algradesign zijn ontworpen. Afgesteld op jouw behoeften en wensen en opgebouwd zodat Google je website beter kan vinden. Webshops die volledig op maat gemaakt zijn. Denk hierbij aan een zelf ontworpen product pagina. Wil je een webshop die lijkt op Zalando? Geen probleem! Het is echt allemaal mogelijk.

Dynamische systemen

Heb je boten gekocht om te verhuren of wil je een ruimte in je huis verhuren? Een vakantiehuisje gekocht en wil je daar een website voor hebben zodat mensen dat huisje kunnen boeken? Of zou je graag je eigen occasionverkoop willen beginnen? Het kan bij Algradesign! We zijn gespecialiseerd in boekingssystemen, verhuursystemen en verkoopsystemen op websites. En je raad het misschien al, ook dat is allemaal op maat gemaakt.

Voordelen die je krijgt als je voor Algradesign kiest :

  • Snelle no compromise service op elk gewenst tijdstip.
  • Lage tarieven voor de functionaliteiten die we bieden.
  • Ik geef je altijd een cursus om WordPress te leren kennen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je een product krijgt waar je zelf niet mee kan werken! 
  • Uistekende SEO optimalisatie.
  • Geen gedoe met pakketten, je krijgt wat je wilt!
 

Heb je specifieke wensen voor je website en heb ik die nog niet benoemd? Dat is namelijk geen enkel probleem want we kunnen alles wat je wilt maken! Vraag een gratis offerte aan en dan kom ik zo snel bij je terug met een aanbod!

 

Een schatting van de kosten voor het bouwen van een website

Simpele wordpress website (€ 100- € 500)

De ontwerper koopt een thema en propt jouw content in een bestaand ontwerp. Hatseflats en het is klaar. Je website staat nu live met een thema die gebruikt wordt door meer dan 1000 mensen. Je website is niet uniek.

Professionele WordPress website (€ 650 – € 2.500)

Je hebt een wordpress website volledig afgesteld op jouw behoeften en wensen. Er is een eigen ontwerp opgesteld. Je hebt nu een unieke website die helemaal future proof is door de laatste technologische software op het gebied van webdesign.

Je op maat gemaakte website door mij laten maken? Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen!

Simpele webshop (€ 550 – € 1.100)

Je krijgt een webshop waarbij je producten kan toevoegen maar je hebt geen invloed op het ontwerp of de conversie naar je producten. Het werkt maar alles is gelimiteerd.

Professionele webshop (€ 1.300 – € 4.000)

Je webshop is van landingspagina’s tot productpagina’s helemaal zelf ontworpen. De webshop gebruikt een wireframe aan links en de conversie is meegenomen in het ontwerp. Verkoop meer producten met een ontwerp dat activeert!

Je op maat gemaakte webshop door mij laten maken? Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen!

Boekingswebsite (€ 1.000 – € 3.000)

Een website met een boekingssysteem waarbij ik het voor je mogelijk maak om boekingen en reserveringen te maken. Je eigen bootverhuur of misschien wil je wel vakantiehuizen verhuren! 

Je op maat gemaakte boekingswebsite door mij laten maken? Vraag een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen!
Chat openen
Je kan me altijd bereiken op Whatsapp!