Website op maat

Maatwerk website laten maken op wordpress

Bij Algradesign staat doelgericht en professioneel ontwerp in de schijnwerpers. Het ontwerpen van goed converterende en professionele websites is onze specialiteit. Laat je WordPress website daarom door ons ontwerpen!

Modern design

Uitgebreide design cycle voor een professionele eigen identiteit.

Doordachte branding

Een professionele website met UI/UX design in de spotlight.

Converterend & uniek

Conversiegericht ontwerp voor het binnenhalen van klanten.

WordPress website laten maken

Bij algradesign staat doelgericht en professioneel ontwerp in de schijnwerpers. Vaak hoor je mensen wel zeggen dat je website een visitekaartje is voor potentiele nieuwe klanten. Dit is ook echt waar, de klant ziet doormiddel van je website waar jij goed in bent en wat je uitstraalt. Daarom is het van belang om een goede en professionele website te laten maken. Ook is de website content SEO gericht opgebouwd zodat je beter gevonden wordt in google.

Wil je graag een op maat gemaakte website die future proof is? Kom dan met ons in contact!

Wordpress-website-professioneel
Wordpress-website-bouwer

WordPress website bouwer: Elementor

Elementor is een uiterst krachtige tool om moderne WordPress websites mee te bouwen. Elementor biedt op elk vlak de meest geavanceerde tools om een moderne website neer te zetten. Deze WordPress website bouwer maakt het mogelijk om de hele website op maat te ontwerpen.

Veel van de website bouwers voor WordPress kunnen er ongevraagd voor zorgen dat je website traag wordt. Met Elementor is dit niet het geval! De combinatie van WordPress en Elementor is daarom de echte marktstandaard en dat is ook de reden waarom wij Elementor gebruiken.

Stappenplan

Hoe gaat Algradesign te werk?

De design cycle die we met elke klant doorlopen om zo de beste websites te kunnen ontwerpen.

stap1-webdesign
Ideeën genereren

We kijken samen naar wat je wilt bereiken met je website of webshop. Wij gaan dan aan de slag om de beste ideeën te vinden voor het maken van je website of webshop.

stap2-webdesign
Identiteit koppelen

Wil je een strakke website of een wat vlottere website? Samen gaan we kijken naar welke stijl het beste bij jouw concept past. Straal jouw identiteit uit zoals jij wilt.

stap3-webdesign
Prototype maken

Wij gaan aan de slag met alle concepten en nemen je mee in het ontwerpproces. We zetten verschillende prototypes op zodat jij ons in de juiste richting kan sturen.

stap4-webdesign
Bouwen maar!

Het gekozen prototype wordt omgezet in je eigen website, webshop of huisstijl.

SEO & SEA 

Algradesign is een echte SEO en SEA specialist. We beschikken over de laatste technieken op het gebied van zoekmachine optimalisatie en marketing. Zo gebruiken we SEMrush om gaten en kansen in de gesatureerde zoekmachine wereld te vinden zodat we jouw zoektermen en pagina’s toch hoog in google kunnen krijgen.

Naast SEO bieden we ook de beste SEA strategie waarmee je met een klein budget al veel meer bezoekers en omzet kan krijgen. Deze SEA strategie stellen we af op jouw behoeften en zodra we een passende SEA strategie hebben gevonden optimaliseren we deze tot het maximum.

WordPress maatwerk

Door je WordPress website op maat te laten maken krijg je meer invloed op je gehele karakter. Zo kan je op elk element je huisstijl toepassen of laat je vloeiende animaties toevoegen. 

Ook krijg je de mogelijkheid om verschillende modules toe te voegen zoals reastaurant bestelling modules zoals thuisbezorgd of bouw je een gehele bookings module zoals airbnb.

Om te laten zien wat we voor jou kunnen betekenen hebben we een demo beschikbaar gesteld.

stap4-webdesign

Website bouwer gezocht?

Wil jij je website laten ontwerpen door een WordPress specialist en wil je dit laten doen zonder kopzorgen? Algradesign neemt deze opdracht graag van je aan. Wij weten als geen ander dat je door de bomen het bos soms niet meer kunt zien. Daarom is het zo handig om een full service internet bureau in te schakelen. Zo heb je alles overzichtelijk en heb je elke dienst onder hetzelfde dak.

Lijkt je dit wat? Vul dan hier het contactformulier in en geef ons een korte beschrijving van je ideeen. Binnen 24 uur heb je een reactie van ons ontvangen!

Diensten

Toegepast op elke maatwerk WordPress website

Elke op maat ontworpen website wordt uitgerust met de volgende tools & diensten

Web Design & Development

Websites worden met de laatste technieken gebouwd om ze toekomstbestendig & razendsnel te maken.

SEO/SEA & SEM

Sneller gevonden worden op Google en bereik je klanten sneller door SEM. Meer klanten & meer omzet.

Branding

Je product krijgt een unieke uitstraling. Volledig op jouw wensen afgestemd & ontworpen.

Laat het grafisch vormgeven maar over aan algradesign!

Waarom kiezen voor algradesign?

We hebben ons bewezen bij al onze klanten!

Met uitstekende reviews, geweldige prijs/kwaliteit verhoudingen en oneindig veel mogelijkheden durven wij te zeggen dat we een echt full service internet bureau zijn..

Vraag een gratis offerte aan!

Zoek naar artikelen & meer

Vraag hier je website op maat offerte aan

Vraag hier je basic website offerte aan

Laat marketing maar over aan algradesign

Waarbij kan algradesign jou helpen?

× App ons!