Zakelijke website

Zakelijke website laten maken?

Bij Algradesign staat doelgericht en professioneel ontwerp in de schijnwerpers. Het ontwerpen van goed converterende en professionele websites is onze specialiteit. Laat je zakelijke website daarom door ons ontwerpen!

Modern design

Uitgebreide design cycle voor een professionele eigen identiteit.

Doordachte branding

Een professionele website met UI/UX design in de spotlight.

Converterend & uniek

Conversiegericht ontwerp voor het binnenhalen van klanten.

Wat is een zakelijke website?

Een zakelijke website is een website die is gemaakt voor een bedrijf of organisatie. Dit kan een online verlengstuk zijn van het fysieke bedrijf, of het kan een online-only bedrijf zijn. Een zakelijke website is vaak gemaakt met het doel om de merknaam, producten of diensten van het bedrijf te promoten en om klanten te helpen om informatie te vinden of om te communiceren met het bedrijf.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een persoonlijke website of een blog, is een zakelijke website meestal gericht op het behalen van zakelijke doelen zoals het genereren van inkomsten of het opbouwen van een professioneel imago. Daarom is het vaak professioneler en formeler dan andere soorten websites.

Welke visuele elementen heeft een bedrijfswebsite nodig?

Een bedrijfswebsite heeft vaak een aantal visuele elementen nodig om het doel van de website te bereiken en om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Een logo of een ander visueel element dat het merk van het bedrijf weergeeft.
 • Afbeeldingen of foto’s van het bedrijf, de producten of diensten die worden aangeboden.
 • Grafische elementen zoals iconen of afbeeldingen om de website te verrijken en om bepaalde ideeën of boodschappen te communiceren.
 • Gebruik van kleur, lettertype en andere stijlelementen om de website op te laten vallen en om het merk te versterken.
 

Het is belangrijk om deze visuele elementen op een consistente en aantrekkelijke manier te gebruiken, zodat de website professioneel oogt en de boodschap van het bedrijf duidelijk overkomt.

Waar moet een zakelijke website aan voldoen?

Een zakelijke website moet aan een aantal criteria voldoen om effectief te zijn en om het doel van het bedrijf te behalen. Dit kan onder andere zijn:

 • Een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat bij het merk van het bedrijf past en dat de gebruiker uitnodigt om verder te bladeren.
 • Gemakkelijke navigatie, zodat de gebruiker snel kan vinden wat hij of zij zoekt.
 • Duidelijke en relevante informatie over het bedrijf, de producten of diensten die worden aangeboden, en hoe klanten met het bedrijf in contact kunnen komen.
 • Responsieve ontwerp, zodat de website goed werkt op verschillende soorten apparaten en schermresoluties.
 • Beveiliging, om te voorkomen dat de website gehackt wordt en om de privacy van gebruikers te beschermen.
 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw zakelijke website aan deze criteria voldoet om ervoor te zorgen dat het een effectief hulpmiddel is voor uw bedrijf.

Stappenplan

Hoe gaat Algradesign te werk?

De design cycle die we met elke klant doorlopen om zo de beste websites te kunnen ontwerpen.

stap1-webdesign
Ideeën genereren

We kijken samen naar wat je wilt bereiken met je website of webshop. Wij gaan dan aan de slag om de beste ideeën te vinden voor het maken van je website of webshop.

stap2-webdesign
Identiteit koppelen

Wil je een strakke website of een wat vlottere website? Samen gaan we kijken naar welke stijl het beste bij jouw concept past. Straal jouw identiteit uit zoals jij wilt.

stap3-webdesign
Prototype maken

Wij gaan aan de slag met alle concepten en nemen je mee in het ontwerpproces. We zetten verschillende prototypes op zodat jij ons in de juiste richting kan sturen.

stap4-webdesign
Bouwen maar!

Het gekozen prototype wordt omgezet in je eigen website, webshop of huisstijl.

Waarom moet ik een website hebben voor mijn bedrijf?

Een website kan een belangrijk hulpmiddel zijn voor elk bedrijf, omdat het een effectieve manier is om uw merk te promoten en om klanten te helpen om informatie over uw producten of diensten te vinden. Een website kan ook dienen als een platform om te communiceren met klanten en om te laten zien waarom uw bedrijf uniek is.

Bovendien kan een website uw bedrijf helpen om meer zichtbaar te zijn in zoekmachines, wat kan leiden tot meer bezoekers en mogelijke klanten. Een professionele website kan ook bijdragen aan het versterken van het professionele imago van uw bedrijf. In het algemeen kan een website een belangrijk onderdeel zijn van uw marketing- en zakelijke strategie.

Zelf een bedrijfswebsite maken?

Er zijn verschillende manieren om een website te maken voor uw bedrijf, afhankelijk van uw technische vaardigheden en budget. Een optie is om een professioneel webdesignbureau in te huren om de website voor u te maken. Dit kan duurder zijn, maar het kan ervoor zorgen dat u een professionele en aantrekkelijke website krijgt die aan al uw behoeften voldoet.

Een andere optie is om gebruik te maken van een website-builder service, zoals Wix of Squarespace. Deze diensten bieden sjablonen en gebruiksvriendelijke tools om een website te maken zonder dat u veel technische kennis nodig hebt. Dit kan een goede optie zijn als u op een beperkt budget werkt en snel een eenvoudige website wilt maken.

Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om zelf een website te maken met behulp van een content management systeem zoals WordPress. Dit vereist wel enige technische vaardigheden, maar het biedt veel flexibiliteit en controle over het uiteindelijke ontwerp en de functionaliteit van de website.

Houdt rekening met klanten

Een klant wil op een website vaak verschillende dingen kunnen doen, afhankelijk van het doel van de website en de behoeften van de klant. Deze behoeften kunnen zijn:

 • Het vinden van informatie over het bedrijf, de producten of diensten die worden aangeboden
 • Het maken van een afspraak of het plaatsen van een bestelling
 • Het lezen van reviews of het bekijken van recensies van andere klanten
 • Het contact opnemen met het bedrijf via e-mail, telefoon of een contactformulier
 • Het volgen van het bedrijf op sociale media of het aanmelden voor een nieuwsbrief.
 

Het is belangrijk om te overwegen wat uw klanten op uw website willen doen en om ervoor te zorgen dat de website daarop is ingericht. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat klanten terugkomen naar uw website.

Hoeveel kost een zakelijke website?

Er is geen standaardprijs voor het maken van een zakelijke website, omdat er zoveel verschillende factoren zijn die van invloed zijn op de prijs. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, het bedrijf dat u inhuurt om de website te bouwen, de functies en het ontwerp dat u wilt, en andere factoren.

Bij Algradesign maken we maatwerk zakelijke websites vanaf €1399. Vraag een gratis offerte aan !

stap4-webdesign

Website bouwer gezocht?

Wil jij je website laten ontwerpen door een WordPress specialist en wil je dit laten doen zonder kopzorgen? Algradesign neemt deze opdracht graag van je aan. Wij weten als geen ander dat je door de bomen het bos soms niet meer kunt zien. Daarom is het zo handig om een full service internet bureau in te schakelen. Zo heb je alles overzichtelijk en heb je elke dienst onder hetzelfde dak.

Lijkt je dit wat? Vul dan hier het contactformulier in en geef ons een korte beschrijving van je ideeen. Binnen 24 uur heb je een reactie van ons ontvangen!

Diensten

Toegepast op elke maatwerk WordPress website

Elke op maat ontworpen website wordt uitgerust met de volgende tools & diensten

Web Design & Development

Websites worden met de laatste technieken gebouwd om ze toekomstbestendig & razendsnel te maken.

SEO/SEA & SEM

Sneller gevonden worden op Google en bereik je klanten sneller door SEM. Meer klanten & meer omzet.

Branding

Je product krijgt een unieke uitstraling. Volledig op jouw wensen afgestemd & ontworpen.

Laat het grafisch vormgeven maar over aan algradesign!

Waarom kiezen voor algradesign?

We hebben ons bewezen bij al onze klanten!

Met uitstekende reviews, geweldige prijs/kwaliteit verhoudingen en oneindig veel mogelijkheden durven wij te zeggen dat we een echt full service internet bureau zijn..

Vraag een gratis offerte aan!

Zoek naar artikelen & meer

Vraag hier je website op maat offerte aan

Vraag hier je basic website offerte aan

Laat marketing maar over aan algradesign

Waarbij kan algradesign jou helpen?

× App ons!